|
"Witam, jest to mój pierwszy post, więc proszę o wyrozumiałość" ble ble :D
1. Pytanie powtarzające się często ale mam nadzieje, że nikt mnie nie odeśle to wcześniejszych tematów bo znam je na pamięć. Dokładniej chodzi mi o źródła zaopatrywania się was w CORDURE... Wiem wiem Bentex ale tam miła Pani oświadczyła że minimalne zamówienie to 1000 mb, trochę za dużo, przyznam się szczerze ze 100 m to moje maksymalne możliwości, a 50mb to optymalna liczba. Źródła z jakich brałem materiały to allegro of course od forumowego kolegi, ale nie wiem czy mi się wydaje ale 30 zł to dużo za mb(oliwkowej) ( ale byłbym szczęśliwy gdyby ktoś mnie oświecił i powiedział ze to świetna okazja i nigdzie taniej nie kupie). EBAY tam tez wychodzi z przesyłka kolo 60-70 zł... o dziwo udało mi się wyżebrać 3 mb od MIWO P poliestru w woodlandzie po 17 zł.
Teraz przechodzę do sedna sprawy, proszę was o informacje skąd Wy bierzecie Cordure (no chyba że zamawiacie po 1000 mb) interesuje mnie również źródło skąd można pozyskać poliester ( oba materiały poszukiwane do zielonej taktyki czyli dowolne odcienie zieleni,. oliwki i kamuflaży- wz.93 to dla mnie szczyt marzeń xD )
2. NAPY
Dobre napy to moim zdaniem skarb prawie nieosiągalny. Podana pasmanteria na ul próżnej bodajże nie odpowiada na maile (chodzi o napy kooh i nor czy jakoś tak). Na razie wyczaiłem (za pomocą forum oczywiście napy PRYM nie za drogie ale to nie YKK) więc proszę o opinie o tych napach, no i ostatnie źródło to YKK polska, tam można zamówić napy (hurra!!!) ale koszt zamówienia to 600 zł + przesyłka czyli 600 napów (4 części). Dlatego gdyby ktoś był chętny na wspólne zamówienie, bardzo chętnie nawet po połowie
w skrócie xD
1. skąd wziąć dosyć tanio CORDURE i poliester?
2. proszę o opinie o napach PRYM i proszę o kontakt chętnych do zamówienia napów
|